Saturday, 23 March 2019

OSTEMATRIX

Bila dah jadi ibu ni, semua nak kena fikir daripada yang sulung sampailah ke si bongsu. Walaupun pelbagai ragam anak-anak, sebagai seorang ibu sentiasa memaafkan anak-anak walau sebesar mana pun kesalahan mereka. Anggaplah mereka masih belajar. Mungkin itu adalah kifarah dosa kita pada masa lalu.
Istighfar banyak banyak!

Sakit badan usah nak cakaplah. Orang anak dua pun rasa mengeluh, penat! penat! penat! Tapi bagi sis, tiada istilah penat yang boleh diluahkan. Hanya mampu mencari solusi.

Apa solusinya?
Teringat dulu, apalah orang dok puji-puji satu produk ni, Ostematrix tapi kami panggil oste je. Dok terfikir apalah hebat sangat oste ni? Balik balik oste! balik balik oste! Semua kata best. Emmmm🤔
Sampai ada yang jual pada makcik-makcik yang balik dari masjid yang selalu terpaksa solat duduk. Mesti power oste ni!!

Sampailah suatu ketika terdetik kat hati rasa nak cuba je.
😲 WOW patutlah! Patutlah ramai yang share the powerful of oste!!
Apa yang orang lain dah rasa, sis pun dapat rasa. Memang 💥 power lah oste ni! Hebat!

Mana taknya, badan takde lagi dah lenguh-lenguh macam selalu. No more cramp. Tidur pun lena je. Bila tidur lena, nak bangun pun mudah. Mood ke sekolah pun happy je.

Ishhhh! Anak murid pun tegur, cikgu ni ada aura! Sentiasa senyum. Mana tak senyum anak-anak oiii! Ia lahir dari dalam! Terpancar ke luar. Tahun ni agak-agak dapat lagi tak Anugerah Guru Paling Ceria?😂

Terima kasih #ostematrix

#ibuanakenam
#juliajamal
#viktoria
#s2ufamilies
#semangatbaru
#suziemaswar



0 comments:

Post a comment