Saturday, 30 December 2017

VIVIX PROMO






JOM GRAB VIVIX PROMOTION: 
ONE MORE DAY LEFT
BERBALOI
Baiki sel jauh sehingga ke DNA. Tekanan darah tinggi, Awet muda,strok,tenaga, sakit buah pinggang,kencing manis. PROMOSI disember 17
1 hari je lagi untuk grab harga vivix berbaloi. 

PEMBELIAN TWIN PACK VIVIX melayakkan anda untuk:

Potongan harga sebanyak 5%.(jimat rm184)
Percuma keahlian (jimat rm68.90)
Percuma penghantaran (jimat rm10.60)
Cash Bonus RM36.10.

Penjimatan hampir RM300..
đŸ˜±đŸ˜±đŸ˜± WOW!!

untungnya jika anda grab #offervivix bulan ni.
OFFER INI SAH SEHINGGA 31 Disember 2017 SAHAJA.
.
klik link untuk grab harga promotion:
Nak order?
ONLINE ORDER:

NAK LAGI BERBALOI.....VIVIX BUY 6 FREE 1






Continue Reading

B COMPLEX

SIAPA YANG AMALKAN B COMPLEX?

Bell's Palsy adalah sejenis penyakit yang menyebabkan sebahagian otot muka menjadi lemah lalu menjadi lumpuh.

Kerosakan pada saraf yang mengawal otot sebelah muka menyebabkan sebahagian muka itu menjadi berat dan jatuh....nampak senget sebelah.
Kerosakan pada saraf otot muka menjejaskan deria rasa dan kawalan terhadap penghasilan air liur dan juga air mata.

Penyakit ini biasanya menyerang secara mengejut.Biasanya penyakit ini pulih dengan sendirinya tetapi memakan masa yang lama utk sembuh.

sintom2 penyakit ini:


  • lemah secara tiba2 atau kelumpuhan pada sebelah muka menyebabkan ia terasa berat
  • air liur kerap meleleh
  • mata berair secara berlebihan/ mata terlalu kering
  • kehilangan keupayaan deria rasa
  • kepekaan terhadap bunyi meningkat secara tiba2
  • rasa sakit di telinga atau belakang telinga
  • kebas pada bahagian wajah yg jatuh

Anda boleh ambil B-COMPLEX kerana ia selamat dan berkesan
B Complex juga dapat:

Mengurangkan stress
Menambah tenaga
Melambatkan uban di rambut Membantu meningkatkan konsentrasi Mengatasi masalah urat bersimpul

CLICK TO PURCHASE B COMPLEX






Continue Reading

Wednesday, 27 December 2017

Herbal Blend® Multi-Purpose Cream

NAK TAHU LAGI Fungsi Herbal Blend® Multi-Purpose Cream?
Melembutkan kulit / tumit kasar (i like)
Merawat ruam susu / ruam panas / ruam lampin / muka / kepala
Menghilangkan luka dan merawat eczema (terbukti berkesan)
Merawat kulit gatal
Melegakan gigitan nyamuk
Menghilangkan parut jerawat (yg ni sis suka) / parut chicken pox
Losyen harian untuk kulit kering (the best)
Krim urut badan lenguh (anak2 sis suka ni......urut kaki dia yg kuat jalan)
Merawat kesan luka melecur
Melegakan badan / kepala ketika tidak sihat
YANG PALING BEST KRIM NI SESUAI UNTUK BABY.......tak perlu lagi risau kalau baby ruam lampin. MEMANG TERBAIK.
Klik link Whatsapp berikut untuk order Herbal Blend® Multi-Purpose Cream
ATAU ONLINE ORDER   KLIK UNTUK ORDER HERBALBLEND
Herbal Blend® Multi-Purpose Cream

D
Continue Reading

Thursday, 7 December 2017

ESP SHAKLEE

             KEBAIKAN ESP SHAKLEE


  • Nak cantik : ESP buat kulit kita anjal, jadi gebu dan lebih cerah. 

  • Nak kurus : ESP buat kita rasa kenyang. Nafsu nak makan akan berkurang.

  • Nak pregnant atau plan nak pregnant (macam kakak saya: ESP pulihara dan pelihara rahim kita.

  • Wanita yang sedang pregnant  : ESP kuatkan rahim kita dan bantu pembentukan otot bayi. Protein kan bagus untuk tumbesaran.

  • Wanita yang menyusu anak : ESP bantu banyakkan pengeluaran susu yang berkhasiat.

  • Nak stabilkan hormon : ESP mengandungi kacang soya, yang kaya dengan isoflavon yang bantu memulihkan hormon wanita. Keluarkan darah kotor dan gantikan protein yang diperlukan.

  • Nak kekal sihat : ESP beri ketahanan badan dan pelengkap nutrient dalam badan kita.

  • Nak puasa : ESP bekalkan tenaga, jadi walaupun puasa kita tak rasa lemah. 
Continue Reading

KHASIAT VIVIX

Keistimewaan Vivix Shaklee
Memperbaiki DNA.

Setiap hari, tubuh kita mengalami kerosakan DNA (salah satunya akibat radikal bebas) yang menyebabkan proses penuaan terjadi begitu cepat. Vivix membantu melambatkan dan melindungi DNA sel tubuh kita dan melambatkan proses tersebut.Vivix sesuai diambil oleh mereka yang selesai menjalani rawatan pemulihan kanser, misalnya kimoterapi, bagi mengembalikan sel tubuhnya kepada keadaan asal.

Memperbaiki tenaga sel.

Semakin tubuh kita terdedah kepada penuaan, semakin cepat sel tubuh kita kehilangan tenaga. Ini akan menurunkan fungsi sel. Vivix membantu menguatkan sel tubuh.

Membantu meningkatkan fungsi otak, kardiovaskular, imuniti dan sendi.
Semakin tua, semakin kita rasa sakit sana sini, ingatan pun makin pudar. Vivix membantu mengembalikan keremajaan.

Kebaikan Vivix Shaklee

  • Menggalakan penuaan yg sihat – awet muda dan anti-penuaan
  • Membantu mengelakkan kanser – merencat sel kanser dari menjadi semakin serius
  • Mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung
  • Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis
  • Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf
  • Mengurangkan insiden penyakit nyanyuk - merawat azhameir
  • Membantu merawat penyakit parkinson
  • Membantu memulihkan penyakit strok - angin ahmar
  • Meningkatkan kesihatan imun badan
  • Menggalakan kesihatan keseluruhan
Vivix™ adalah minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol. Mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol menjadikan Vivix begitu unik. Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi.
Continue Reading